De LED TL

Een van de nieuwste ontwikkelingen ter verduurzaming van TL verlichting is de LED TL. Met deze LED TL blijft uw investering relatief laag dankzij het feit dat uw huidige armatuur niet vervangen hoeft te worden. Door enkel een kleine aanpassing te maken in uw huidige armatuur plaatst u de LED TL in letterlijk een handomdraai in uw bedrijf, garage, school, appartementencomplex etc. Ekolight beschikt over alle gangbare maten en kleuren om exact aan uw voorkeuren te kunnen voldoen.

LED TL 90 cm, 120 cm & 150 cm

De LED TL van Ekolight is van hoogwaardige kwaliteit en geeft veel Lumen per Watt. De LED TL’s zijn voorzien van Power LED’s en hebben een kleurvastheid van meer dan 85%! De LED TL van Ekolight is RoHS, TüV en CE gecertificeerd en u krijgt van ons 2 jaar garantie!

De LED TL is ook verkrijgbaar met RAD (Radar Aanwezigheid Detector), dit houdt in dat bij afwezigheid de LED TL teruggaat naar 30% lichtopbrengst. Nog een extra besparing!

Dankzij de besparing op stroomkosten en de relatief lage investering verdient u in gemiddeld een jaar uw geld terug! Hier komt ook nog eens bij dat deze maatregelen fiscaal (E.I.A.) aftrekbaar zijn!

De oplossing voor uw bedrijf?

Ekolight helpt u graag bij uw keuze voor duurzame verlichting in uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op of vul ons contacformulier in. Wij kunnen met LED TL’s een proefopstelling plaatsen, adviseren in de beste oplossing voor uw situatie en geheel gratis een besparingscheck voor uw bedrijf maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

© 2016: Ekolight, All Rights Reserved | Awesome Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress