Projecten

Hier vind u enkele van onze projecten van de laatste periode. U kunt bij vragen/opmerkingen hier contact met ons opnemen.

Hotel Piccard – Vlissingen

Bij de renovatie van alle badkamers op de eerste verdieping heeft hotel Piccard gekozen voor LED Spots van Ekolight. Ruim 90 spots zijn in de systeemplafonds geplaatst. De moderne LED Spots geven in combinatie met de gloednieuwe douches, wandtegels en wasbakken een perfect resultaat.

hotel piccard vlissingen

Bibliotheek Bachten Vaete – Kruiningen

67 LED panelen heeft Ekolight geleverd voor de realisatie van een geheel nieuwe bibliotheek in Kruiningen. Vanaf het begin is Ekolight bij het project betrokken geweest met het ontwerpen van een lichtplan. Door samenwerking en overleg met de opdrachtgever, ingenieurs en het bouwbedrijf is een uiteindelijk plan gemaakt en de duurzame verlichting geleverd. In de entree is gekozen voor de LED High Bay en boven de balies zijn in het systeemplafond downlighters met de LED PL geplaatst. Het strakke uiterlijk van de door Ekolight verkochte LED panelen geeft een mooi resultaat in het nieuwe systeemplafond.

IMG-20151214-WA0007

ROC Mondriaan – Den Haag

ROC Mondriaan Den Haag  heeft onlangs flinke stappen gezet in verduurzaming van de verlichting in alle openbare ruimtes zoals de gangen, trappen, hal, restaurant, bibliotheek, kantine etc. Meer dan 1800 PL-c lampen van 26 watt zijn vervangen door LED-PL lampen van 10 watt.

De Led –PL’s zijn gemonteerd in de bestaande armaturen. Met deze actie wordt 316.000KwH , 145 ton CO2 uitstoot en €51.000,- bespaard.  Ook de vervangingskosten worden een stuk lager door de lange levensduur van de LED verlichting.

roc

 

Stadskantoor  – Gemeente Middelburg

Voor de Gemeente Middelburg heeft Ekolight het gehele stadskantoor en de zich daaronder bevindende parkeergarage volledig gerenoveerd naar LED. In het stadskantoor zelf hebben we circa 1500 LED PL’s geplaatst in de door ons omgebouwde downlighters. Verder hebben we de verlichting in de trappenhuizen voorzien van LED modules. Rondom het pand bevonden zich nog verschillende soorten lampen, waarvoor wij voor allemaal een passende LED oplossing konden bieden. De downlighters buiten zijn i.v.m. de staat van de armaturen volledig vernieuwd met LED downlighters. De onderliggende parkeergarage én parkeergarage Kousteensedijk zijn volledig voorzien van LED TL’s (zo’n 700 in totaal).

Bedrijfsrestaurant

 Rodi Media zh – Delft

Reclame-belettering-uitgeverij Rodi Media zh te Delft is onlangs geheel in de LED verlichting gezet. De bestaande armaturen met TL buizen zijn vervangen door LED buizen. De lichtopbrengst is sterk verbeterd en levert een energiebesparing op van 70%.

Er is gebruik gemaakt van de  Energie Investering aftrek van 41 %  wat de terugverdientijd extra verkort tot minder dan 1 jaar.

Rodi Media zet hier tevens een belangrijke stap naar duurzaam ondernemen.

rodi

Drive-in Units – Delft

In Delft bevinden zich aan de Schieweg Drive-in opslag units. Ekolight heeft hier alle TL verlichting vervangen voor LED buizen van 24 Watt. Aangezien de Units 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar zijn brandt de verlichting boven de rijbanen continu. De investering is al binnen 7 maanden terugverdient!

Drive-in Units

Baskensburg – Gemeente Vlissingen

In sportcomplex Baskensburg worden regelmatig officiële wedstrijden gespeeld. Omdat toentertijd De LED TL nog niet voldoende licht gaf op grote hoogte, is er voor gekozen de gehele hal, meer dan 300 armaturen,  te voorzien van T5 TL verlichting. De opdrachtgever was erg positief over de verlichting. Ondanks dat de T5 TL minder bespaart als de LED TL, was het zeer duidelijk terug te zien op de energierekening. De lichtsterkte was meer dan voorheen en op de grafieken die wij na enkele maanden van de opdrachtgever te zien kregen was een duidelijke besparing te zien.

baskenss

 

Roozenburg – Delft

Via een installateur ontving Ekolight de aanvraag voor het leveren van LED panelen ter renovatie van een winkelpand. De Panelen zijn in een week geleverd en waren in no-time geplaatst in het systeemplafond, stekker erin en klaar! Het strakke ontwerp van de panelen in combinatie met het nieuwe systeemplafond zag er erg mooi uit.

led panelen

 

 

 

© 2016: Ekolight, All Rights Reserved | Awesome Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress