Gebruikerservaringen

Hieronder vindt u verschillende reacties op door Ekolight geleverde producten en services.

 

HZ University of Applied Sciences, Vlissingen


“Wij gebruiken naar tevredenheid de verlichting van Ekolight. We vervangen jaarlijks op een andere verdieping de oude TL-lampen zodat we niet in 1 keer een grote investering hoeven te doen. De verdiepingen waar we reeds de energiebesparende verlichting in gebruik hebben, gebruiken aanzienlijk minder stroom”.

 

Harm Vossel, Delfts Brood, Delft.
Delfts Brood is een continubedrijf. Wij zijn al twee jaar klant bij Eko Light Nederland! Wij vervangen de verlichting geleidelijk omdat alleen op zaterdagmiddag hier tijd voor beschikbaar is. De technisch medewerker is zeer tevreden over de lichtopbrengst. 

Omdat onze lampen 24/7 branden hebben we de investering in no-time terugverdiend. De service van Eko Light is prima, bij bestelling worden de goederen prompt afgeleverd.

 

Bert van Meurs, GGD Hollands Midden, Leiden

”Wij hebben 2 jaar geleden T8 T5 adapters in gebruik genomen en deze werken nog steeds naar volle tevredenheid”.

 

Bruidshoek, Leiden
“Wij zijn zo’n 2 jaar geleden overgestapt. Het bevalt goed. Het bespaart aanzienlijk op de energierekening en het geeft mooi en rustig licht”

 Peter de Kunder, Sportpunt Zeeland, Goes.
‘Wij zijn bijzonder tevreden over de dienstverlening en het product. Wij meten het stroomverbruik en het scheelt inderdaad bijna de helft’.

Remco Verheij, Libanon Lyceum, Rotterdam.

’In 2009 hebben wij besloten over te stappen naar Hoog Frequent TL voor onze school. De adapters waren voor ons echter niet de beste oplossing, toen hebben we gekozen voor het ombouwen van bestaande lichtbakken. Bijkomend voordeel daarbij is dat het milieu minder wordt belast met afval.

Wij hebben de heer De Puit gevraagd om onze bestaande TL bakken om te bouwen naar Hoog Frequente T5 bakken. Deze zijn ook allemaal dimbaar gemaakt. Dat is tot onze tevredenheid gedaan en wij hebben nu prettig licht in de lokalen en besparen bovendien zeker 40% op onze verlichtingskosten.’

 

J.G. van Vliet, Gamma, Vlissingen.

’Begin 2008 hebben wij in ons Gamma-filiaal 300 tl-d buizen van 58 Watt vervangen door de Eco-TL buizen (inclusief adapters) van 35 watt. 

De investering van € 6.700 ex. btw. is, zoals dat is voorgerekend, binnen 1,5 jaar terugverdiend! Ons energieverbruik is in vergelijking met referentiebouwmarkten het laagst! 

Een bijkomend belangrijk voordeel is dat de groepsautomaten met de energiezuinige TL’s worden ontlast en geen storingen meer geven. In tegenstelling tot daarvoor, toen de automaten regelmatig bij ons doorbrandden.’

© 2016: Ekolight, All Rights Reserved | Awesome Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress