Recycling oude TL buizen

 

Wecycle organiseert op een effectieve en efficiënte manier de inzameling en recycling van elektrische apparaten en energiezuinige verlichting (e-waste). Wecycle wil zoveel mogelijk e-waste inzamelen en werkt hiervoor onder meer samen met detaillisten.

Detaillisten kunnen e-waste kan op de volgende manieren inleveren:

 

Bij de gemeente

Deze punten hebben verschillende namen zoals milieustraat, afvalscheidingsstation, de stort, Afvalpunt, ecostation, milieustation of het grofvuil. Tot zeven stuks per keer moeten gemeenten aannemen. Op deWecycleZoeker staan alle milieustraten. Wecycle haalt vervolgens op bij de gemeenten.

 

Bij het distributiecentrum

Detaillisten die deel uitmaken van een keten met een eigen distributiecentrum, dienen de afgedankte apparaten en energiezuinige verlichting in te leveren via de retourlogistiek bij hun distributiecentrum. Wecycle haalt vervolgens op bij de distributiecentra.

 

Via Wecycle

Detaillisten voor wie bovenstaande opties geen uitkomst bieden, kunnen gebruik maken van de ophaalservice van Wecycle. Wecycle haalt de afgedankte apparaten en energiezuinige verlichting gratis op. Ga naar Ophaalverzoek.

 

Detaillisten ontvangen een vergoeding voor de kosten die zij maken voor de inname en afgifte van gebruikte elektrische apparaten aan Wecycle. Ook kunnen zij gebruik maken van gratis winkelmateriaal om hun klanten te laten zien dat zij elektrische apparaten en energiezuinige verlichting verantwoord laten recyclen of gratis Jekko’sbestellen.

 

© 2016: Ekolight, All Rights Reserved | Awesome Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress