Over Ekolight

 

Ekolight Nederland is sinds 2005 actief met energiebesparing voor bedrijven, overheidsgebouwen, scholen en alle overige utiliteitsgebouwen .

Ekolight Nederland heeft een landelijke dekking. Rien de Puit is de licht & besparingsadviseur van Ekolight Nederland en nauw betrokken bij de technische ontwikkeling van de energie besparende oplossingen voor bestaande armaturen. In beginsel voornamelijk T.L. armaturen maar tegenwoordig alle armaturen die veel worden gebruikt binnen bedrijven, scholen, kantoren, sporthallen, garage’s etc.

Er zijn in de afgelopen 8 jaar een reeks van grote verbeteringen doorgevoerd en LED oplossingen zijn stukken beter geworden. We durven nu dan ook te stellen dat LED de meest efficiënte en betrouwbare oplossing is  om een besparing van maar liefst 70 tot 80% te realiseren op uw verlichting. Het is alleen niet geschikt voor alle doeleinden, daar geef ik u graag advies over. Het gaat er tenslotte om tot de beste en meest efficiënte manier te komen energie te besparen.

Alle producten zijn gecertificeerd en voorzien van 3 jaar garantie.

Ik kom vrijblijvend bij u langs om uw situatie in kaart te brengen en een licht-besparing advies uit te brengen.

Klik hier om een prijslijst of rekenschema te ontvangen.
Wij sturen u alle informatie betreffende uw besparing, terugverdientijd, subsidie, etc.”

info over de bespaaradapter

veel gestelde vragen

Demo en/of advies

© 2016: Ekolight, All Rights Reserved | Awesome Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress